front-facing

Google Jamboard

Het Google Jamboard wordt de eye catcher in de vergaderzaal. Het 55-inch touch screen is volledig geïntegreerd met de G Suite omgeving. Gelijktijdig samenwerken in een Google Doc, terwijl je elkaar ziet via Hangouts. Samenwerken was nog nooit zo leuk en efficiënt!

 

Het moderne vergaderen is niet statisch rond een vergadertafel, maar staand en actief samenwerkend aan documenten, tekeningen of brainstorm sessies. Het Jamboard is dé tool om dit om een efficiënte, dynamische en vooral ook leuke speelse manier te doen.

Laat FifteenF de volledige implementatie van je Google Jamboard verzorgen

Wij zorgen voor levering en installatie, maar ook voor een enthousiaste trainer die jullie teams Jamboard ready maken!

Google First

Naast de applicaties om samen te werken heeft Google nu ook de hardware ontwikkeld om het samenwerken op een speelse manier vorm te geven in de vergaderzaal.

FifteenF Second

Onze technische dienst zorgt voor de levering en installatie van het Jamboard bij jullie op locatie. Onze trainers leggen de mogelijkheden uit en bespreken hoe het Jamboard binnen jullie organisatie en workflows gebruikt kan worden.

Het Jamboard maakt vergaderen gemakkelijker en zeker ook leuker!

Ook benieuwd hoe het Jamboard werkt?

Jamboard maakt vergaderen weer leuk en dynamisch. Samenwerking op afstand was nog nooit zo eenvoudig.

Het Jamboard is op zeer korte termijn leverbaar. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen en als een van de eerste organisaties met het Jamboard aan de slag te gaan!