fuze-collaboration

Global VoIP

Met alle IT applicaties in de Google cloud vraag je je af waarom je toch nog zo een dure telefooncentrale in eigen beheer moet houden. Dat is toch niet meer van deze tijd?! Ook daar hebben we een antwoord op!

 

Met Global VoIP van Fuze bieden we je wereldwijde telefonie en altijd bellen tegen lokale tarieven, ook vanaf je mobiele telefoon. Het innovatieve platform zorgt voor slimme routering van al je gesprekken, ook internationaal; vast en mobiel, dus roaming tarieven zijn verleden tijd. En alles vanuit één contract, dat maakt beheer zeer gemakkelijk.

 

Weg met die hoge belkosten, welkom FUZE!

 

En… Fuze heeft niet alleen lage belkosten maar ook een zeer complete management laag voor het beheer van je helpdesk wachtrijen, voicemails etc etc.

Maak de business case …en laat je overtuigen

Het zal je verbazen hoeveel verborgen kosten er zijn voor telefonie binnen een internationale organisatie.

Google First

Google heeft binnen G Suite nog geen stappen gezet om een oplossing voor telefonie te bieden. Het verrijken van de G Suite met een Global VoIP oplossing wordt ook door Google gezien als een waardevolle toevoeging voor haar klanten.

FifteenF Second

Met Fuze levert FifteenF een stabiele eenvoudig te beheren wereldwijde oplossing voor zakelijke telefonie tegen zeer interessante kosten. De Business Case die we vooraf maken levert het bewijs.

18

Procent bespaart een gemiddelde klant op de belkosten dankzij Fuze

300

Internationale bedrijven in Europa gingen je al voor en kozen voor Fuze

700

Werknemers heeft Fuze wereldwijd

104

Miljoen USD heeft Fuze in 2017 opgehaald als investering

Één centrale beheerportal voor alle telefonie wereldwijd

De lokale kosten voor vaste en mobiele telefonie zijn centraal vaak slecht inzichtelijk voor internationale organisaties

Het Fuze platform is niet alleen een kostenbesparing of een centrale beheerportal. Ook voor de gebruiker zelf is het platform zeer prettig om te gebruiken. Vanaf een laptop, PC of MAC is de applicatie zeer intuïtief en is interne of extern communiceren a piece of cake. Vanaf je mobiele telefoon kun je of de speciale app gebruiken, of je telefoon via de normale belopties gebruiken via een speciale routering instelling.